• 0744349956
  • viladelamunte2016@yahoo.com
  • Slanic , jud. Prahova

Pensiunea Casuta cu Trandafiri 2

 

Casuța cu Trandafiri 2 este o construcție nouă, finalizată în 2020, care se află în centrul stațiunii, la numai 30 de metri înainte de Baia Roșie, din sensul de mers dinspre Ploiești. În această locație veți regăsi confortul mult apreciat și eleganța interioarelor, menite a satisface gusturi rafinate și induce o relaxare totală.

CT2 pune la dispoziția oaspeților săi două apartamente pentru 4 persoane fiecare, o camera dublă (care poate fi transformată în cameră triplă) și una cvadruplă. Toate spațiile noastre de cazare au băi proprii, în cele mai noi tendințe. De asemenea, mobilierul și finisajele, precum și decorațiunile sunt de calitate superioară. Toate camerele sunt dotate cu televizoare LCD, minifrigidere și în întreaga locație există Internet wi-fi de mare viteză.

 

CAMERA ROMANTIK

300 LEI/ NOAPTE 

Una dintre camerele duble, cu posibilitate de transformare în cameră tripla/cvadruplă (pat dublu de 160/200 – king size –  și o canapea extinsibilă de 140/200), este situata la parter și este o cameră elegantă cu accente de roz și roșu.

 

CAMERA DESIGN

250 LEI/ NOAPTE

Camera dublă de la etajul 1, denumită camera Design, este în tonuri de portocaliu și are un balcon generos. Și aceasta poate fi transformată în cameră triplă prin adăugarea unui pat suplimentar.

 

APARTAMENT LUX

350 LEI/ NOAPTE

Apartamentul de la etajul 1, denumit Apartamentul Lux, este decomandat și format dintr-o cameră în tonuri de verde și o alta în nuanțe de galben. Acesta spațiu de cazare beneficiază are un balcon cu masa și scaune pentru 4 persoane și o baie modernă.

 

APARTAMENT EXCLUSIVE

400 LEI/NOAPTE

La Etajul 2 se află cel mai nou și modern al Căsuței 2 care este format dintr-o camera dublă spațioasă, baie cu duș, living cu bucătărie în care există și o canapea extensibilă. Tot aici se găsește și o chicinetă cu plită. În plus, în apartament se află și un frigider încăpător cu congelator, cuptor cu microunde, cana fierbător, filtru de cafea. Din living se iese pe un mic balcon cu masă și două scaune. 

Dacă ne gândim la facilități, ne place să credem că oferim tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur de vis.

Casuța cu Trandafiri 2 funcționează în regim de self-catering, bucătăriile complet utilate (aragaz, cuptor, frigider, congelator, aparat de sanvișuri, cofetieră, cană fierbător, toaster, cuptor microune) fiind exclusiv la îndemâna turiștilor. 

·        Dacă nu doriți să vă autogospodăriți, aveți posibilitatea de a comanda la unul dintre resturantele din stațiune și vi se livreză la vilă. Serviciul este foarte prompt, iar mâncarea este delicioasă.

Astfel, în zona de parter, veți găsi una dintre bucătăriile noastre complet utilate și o zonă de relaxare, livingul în care există canapele confortabile și un șemineu cochet.

În exterior, exact în dreptul zonei de living, există o terasă frumoasă, unde puteți să vă petreceți o parte din timp, la un pahar de vin sau degustând preparatele alese, pregătite și la grătarul aflat în imediata apropiere. În zona de barbeque se află, de asemenea, o mică plită și o chiuvetă.  Atenție! Nu asigurăm lemne sau cărbuni!!

Tot în această zonă, se află și o bucătărie de vară.

La mică distanță de terasă, o altă zonă de relaxare este cea cu cele două balansoare și măsuță, unde puteți savura o cafeluță dimineața.

De aici sau de pe sezlongurile din curte veți putea asista la fericirea copilașilor care se pot juca în curte, în trambulină sau în leagăn. De asemena, în curte se găsesc și două hamace cu o umbrelă, pentru un plus de relaxare. Mașinile pot fi parcate în curte. 

Localizare

Casuta cu Trandafiri 2 este amplasată în stațiunea Slănic din județul Prahova, pe Calea Ploiești nr. 8, la 30 de metri de complexul Baia Roșie. Ca reper, în dreapta (cum se sta cu fața la vilă) se află un mic magazin.

Coordonate GPS: 

45.2232799, 25.9333961